Award-Dierenspeciaalzaak-_V184686 bewerkt_masthead

Vier genomineerden voor DSZ Award

De populariteit van de Dutch Pet Awards zit flink in de lift, voor deze derde editie mocht de organisatie rekenen op veel inschrijvingen. Daarnaast roemde de jury ook de kwaliteit van de inschrijvingen. Het was een flinke opgave om drie genomineerden te selecteren uit de grote hoeveelheid kwalitatief hoogstaande aanmeldingen. Vanwege het hoge niveau heeft de jury ervoor gekozen om bij de dierenspeciaalzaken een extra nominatie te vergeven.

De genomineerden voor de DSZ Award in willekeurige volgorde:

Welkoop Westerbork
Welkoop Westerbork werd in 2016 uitgeroepen tot de Beste Welkoop-winkel van Nederland. Een prestatie die mede bereikt werd door het gemotiveerde en enthousiaste team. Stuk voor stuk beschikken de teamleden over hun eigen talenten, die samen een sterk en gezellig team vormen.

 

 

Baas & Beest
Goed voor alle huisdieren zorgen, dat is de grootste passie van Baas & Beest. De dierenspeciaalzaak staat altijd klaar voor advies wanneer dat nodig is. Naast een groot en divers aanbod aan producten, bevat de winkel ook een eigen dierenartspraktijk.

Via Natura
Via Natura in Beekbergen, gespecialiseerd in hond en kat, staat voor een vernieuwende kijk op voeding, gezondheid en verkoop. De medewerkers beschikken over uitgebreide vakkennis van natuurlijke voeding en diergeneeswijzen. Bovendien werkt Via Natura nauw samen met externe professionals voor een compleet advies.

Chews & Nibbles
Een dierenspeciaalzaak met een uniek concept, helemaal gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren. Bij Chews&Nibbles maak je kennis met veel verschillende knaagdieren en konijnen. Chews & Nibbles heeft als missie de dieren een goed en gelukkig leven te geven en baasjes van de juist handvatten en informatie te voorzien.