Dutch Pet Conference-048

Petfood Magazine

In het kort
Petfood Magazine is hét onafhankelijke vakblad voor de Nederlandse en Belgische huisdierbranche met veel aandacht voor voeding en gezondheid. De redactie verzamelt het voor de branche belangrijke nieuws en voorziet dit van achtergronden, expertise en duiding.

Diverse mediakanalen
Petfood Magazine wordt vier keer per jaar verspreid onder professioneel geïnteresseerde lezers, waaronder dierenspeciaalzaken, dierenartsenpraktijken, dierenfokkers en producenten en toeleveranciers van dierbenodigdheden.

Sinds 2016 verschijnt Petfood Magazine weer als duidelijk herkenbaar katern binnen vakblad De Molenaar, net zoals het in 2003 ook is begonnen. Hierdoor is de verspreiding enorm gegroeid en wordt het blad ook gelezen door de diervoedersector in bredere zin.

Naast vier printedities per jaar houdt Petfood Magazine de sector via een maandelijkse digitale nieuwsbrief en de website www.petfoodmagazine.nl op de hoogte van belangrijke actualiteiten in de branche.

Waarom deze partnerschap?
Onze lezers zijn gewend om te lezen over heel specifieke thema’s, zoals productiemethodes, vitaminen en mineralen, snacks en marketing van petfood. Een gelijksoortige variatie aan onderwerpen is te vinden bij de Dutch Pet Conference & Awards. Daarom vinden we het heel fijn dat we twee van onze lezers middels een verloting blij mogen maken met een toegangskaart tot het gehele dag- en avondprogramma. Dit zal hen zeker boeien. In ruil voor die verloting stellen wij de organisatie graag in de gelegenheid om onze mediakanalen te gebruiken om deelnemers en awardkandidaten te werven.

Contactgegevens:
Eisma Businessmedia
T.a.v. Petfood Magazine
Celsiusweg 41
8912 AM  Leeuwarden
www.petfoodmagazine.nl