Dutch Pet Conference-048

Lifestyle for pets

LifestyleforPets

Voor de huisdierenliefhebber
Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en een webshop met de leukste artikelen voor je huisdier. Van huis-, tuin- en balkoninrichting en sporten met je hond tot extra zorg voor seniordieren en praktische tips voor het dagelijks leven: jij als huisdierliefhebber kan bij Lifestyle for pets terecht voor producten, diensten en advies.

Informatie over gezelschapsdieren
Lifestyle for pets bevat waardevolle content die in zowel achtergrondartikelen, adviezen als blogs tot uiting zal komen. Het platform is het adviesportaal voor gezelschapsdieren waar kennis en kunde centraal staan. Het delen van informatie over onder meer het gedrag en de gezondheid van dieren is hier een belangrijk onderdeel in.

Vraag het de experts
Wij richten ons hierbij op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Diverse experts zullen over de diverse diergroepen artikelen schrijven en jij kunt op ons platform met je vraag terecht bij deze experts!

Informatieve en educatieve programma’s
Een uniek omnichannel platform dat inspeelt op gerelateerde thema’s en op een eigen wijze informatieve en educatieve programma’s produceert. Met titels zoals het infotainment programma Het Dierencafé, wat begin 2017 gelanceerd gaat worden.

Contactgegevens:
Lifestyle for pets
Accustraat 1
3903 LX Veenendaal
www.lifestyleforpets.tv / info@lifestyleforpets.nl