Dutch Pet Conference-048

EduPet Education

Edupet

EduPet Education is hét kenniscentrum voor zowel liefhebbers als professionals in de huisdierenbranche. Meer weten en bijleren over huisdieren? Dat kan in het educatiecentrum aan de Accustraat 3-5 in Veenendaal, waar EduPet beschikt over een compleet ingerichte collegezaal met lunchroom.

Voor iedereen
Samen met professionals uit binnen- en buitenland verzorgen wij een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren tot dierenartsen en fokkers. Ons aanbod varieert van cursusdagen en workshops, al dan niet in combinatie met e-learning, tot colleges en seminars.

Praktijkgericht
Professionele en inspirerende gastsprekers verzorgen onze lessen. Die zijn altijd praktijkgericht, zodat u direct met de opgedane kennis aan de slag kunt. EduPet Education is partner van Prins Petfoods en Lifestyle for pets. Samen hebben wij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van lesruimte tot lunch: alles is, van ontvangst tot vertrek, tot in de puntjes verzorgd. Bekijk ons complete cursusaanbod via www.edupet.nl.

EduPet Education over het partnership met Dutch Pet Conference & Awards: 

Waarom bent u als partner of sponsor betrokken bij Dutch Pet Conference & Awards?
“Om de initiatiefnemers van dit zeer waardevolle en grootschalige project te steunen. Voor de eerste keer en breed in de dierenbranche. Met de verwachting dat het een terugkerend evenement gaat worden!”

Wat is het doel van uw deelname en welke doelgroep hoopt u te bereiken?
“Als nascholingsinstituut voor huisdiereigenaren maar ook voor alle professionals in de dierenbranche is er geen twijfel over dat wij ons als EduPet vakinhoudelijk en de mensen daarachter op een leerzame en feestelijke manier kunnen profileren in het juiste gezelschap.”

Wat zijn uw verwachtingen van het evenement?
“Voor alle aanwezigen een enorme inspiratie om met nog meer enthousiasme voortvarend de leuke uitdagingen voor een betere toekomst op te pakken.”

Contactgegevens:
EduPet Education
Accustraat 3-5
3903 LX Veenendaal
www.edupet.nl / info@edupet.nl