Award-NotForProfit-_V184470

Not for Profit organisaties in het zonnetje met Not for Profit Award

De jury had een moeilijke taak om uit de vele aanmeldingen voor de Not for Profit Award drie genomineerden te verkiezen. Uiteindelijk hebben ze de keuze gemaakt uit onderstaande goede doelen, opgesomd in willekeurige volgorde:

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Deze stichting richt zich op het welzijn van huisdieren van mensen die onvoldoende kunnen voorzien in de basiszorg van hun huisdier, met name op het gebied van voeding en acute medische zorg. Denk daarbij aan huisdiereneigenaren die zijn aangewezen op de voedselbank of op financieel gelijk minimum niveau verkeren of onder bewind staan.

 

Stichting Amivedi
Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren en is daarmee het landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. 

Stichting Herpetofauna
Herpetofauna ondersteunt projecten die dierenwelzijn bevorderen, specifiek gericht op reptielen, amfibieën en geleedpotigen. De stichting helpt bij het adviseren van organisaties, particulieren, stichtingen en overheden die een gelijkwaardige doelstelling nastreven.

Foto: winnaar 2018