Winner 2015

Nog één maand om in te schrijven!

Kanshebbers voor de award voor Dierenartspraktijk van het Jaar, Dierspeciaalzaak van het Jaar, Keten van het Jaar, Not for profit organisatie van het Jaar, Product van het Jaar, Talent van het Jaar, Paraveterinair van het Jaar en Webshop van het Jaar: jullie hebben nog maar één maand om je in te schrijven en kans te maken op deze felbegeerde award die veel voor je teweeg brengt!

De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van de Dutch Pet Conference & Awards. Inspirerende keynote sprekers en interactieve parallelsessies zijn vaste onderdelen van het dagprogramma van hét netwerkevenement van de huisdierensector.

In de avond worden tijdens een groots gala acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

De Dutch Pet Conference & Awards vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 in het sprookjesachtige Efteling te Kaatsheuvel. Het thema ‘Changes en Chances’ staat centraal tijdens de derde editie.

Klik hier voor meer informatie.