Winnnaars-_V185035

Inschrijving Dutch Pet Awards sluit over 2 weken

De Dutch Pet Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. De inschrijving sluit over 2 weken.

Er is reeds een fors aantal aanmeldingen binnen van de Dutch Pet Awards 2019. Er zijn awards voor de categorieën DSZ, DAP, Talent, Product, Not for Profit en Keten. Nieuw dit jaar zijn de Webshop Award en Paraveterinair Award, de Keten Award is uitgebreid met veterinaire ketens. Mocht u nog in willen schrijven voor een van deze acht categorieën, wacht dan niet te lang meer. De inschrijftermijn sluit op 1 september.

Klik hier voor meer informatie en de beoordelingscriteria.  In een aantal categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier. Alle inschrijvingen en voordrachten worden beoordeeld door een deskundige jury. Begin oktober worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt. De genomineerden worden door de jury bezocht en zij ontvangen twee kaarten voor de Dutch Pet Conference & Awards op dinsdag 5 november in de Efteling.