Hoofdentree_5

Locatie en route

Adres
Studio’s Aalsmeer
Van Cleefkade 15
1431 BA Aalsmeer

Auto
Vanaf de A4
Neem de afslag Hoofddorp / Aalsmeer/ Schiphol / N201. Volg 2e rijstrook van links om verder te gaan richting de Rozenburgdreef / N201. Hou rechts aan en volg de borden voor Aalsmeer. Sla bij de stoplichten rechtsaf en voeg in op de Rozenburgdreef / N201. Neem de afslag richting Pudongweg / Rijsenhout. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Pudongweg. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Kruisweg / N196. Rij over de Aalsmeerderbrug en rij door tot u Studio’s Aalsmeer aan uw rechterhand ziet verschijnen. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

Vanaf de A5
Neem afslag 3 + 3A en voeg in op de Hoofddorpdreef / N201 richting Hoofddorp. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Kruisweg / N196. Rij over de Aalsmeerderbrug en rij door tot u Studio’s Aalsmeer aan uw rechterhand ziet verschijnen. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

Vanaf de A2
Neem afslag 4 (Vinkeveen richting Hilversum). Sla rechtsaf naar de Provincialeweg / N2O1. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Legmeerdijk / N231. Volg de 2 rechter rijstroken om rechtsaf te slaan naar de Burgemeester Kasteleinweg / N196. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

Openbaar vervoer
Studio’s Aalsmeer is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt voor de deur uitstappen bij de bushalte Van Cleeffkade. Zowel lijn 340 als lijn 198 is aangesloten op deze bushalte.