Award-Product-_V185155

Genomineerden Product Award: een nadere kennismaking

Uit de vele inschrijvingen voor de Product Award, heeft de jury een keuze gemaakt uit drie genomineerden. De genomineerden worden op dit moment nader onderzocht door de jury, die op 5 november de winnaar bekend maakt.

In willekeurige volgorde zijn genomineerd:

Hutsefluts Amnish-bal
De Hutsefluts Amnish-bal is een hersenwerk product voor hondenplezier en ontspanning. De bal bestaat uit drie delen waarin brokjes verstopt kunnen worden. De bal is eenvoudig wasbaar en is het gehele jaar door zowel binnen als buiten te gebruiken. De bal wordt met de hand gemaakt en is daardoor beschikbaar in grootte en kleur naar keuze.

 

 

Health Indicator
De Health Indicator is een nieuwe brug tussen de consument en de dierenarts. Health Indicator is een ‘topping’ voor over de kattenbakvulling die mogelijke afwijkingen via de urine vroegtijdig kan detecteren en zo de consument kan helpen te besluiten tijdig naar de dierenarts te gaan.

Spotted!
Spotted! is de nieuwe, digitale dierenpenning, en verwacht de markt voor dierenpenningen volledig op z’n kop te zetten. Het vervangt de oude bestaande systemen, waaronder de ingegraveerde penningen, en introduceert een slimme moderne manier om zoekgeraakte huisdieren terug te vinden.