Dutch Pet Conference-048

Genomineerden Paraveterinair Award

De Paraveterinair Award is nieuw binnen de Dutch Pet Awards, en wordt voor het eerst uitgereikt tijdens de galashow op 5 november.

In willekeurige volgorde een nadere kennismaking met de genomineerden:

Paulien Menssen – Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant
“Ik hou heel erg van mijn beroep. Ik heb altijd al met mensen en dieren willen werken en met dit beroep oefen ik dat beide uit. Ik vind het heel leuk om goed contact te hebben met de dieren en hun baasjes. Uitdagingen op het werk ga ik graag aan, en ik vind het nog steeds leuk om nieuwe dingen te leren.”

 

 

Mirthe Meijers – Bie Bijen Dierenartsen
“De verschillende uitdagende werkzaamheden maken dit beroep erg leuk, geen dag is hetzelfde. Ik ben een sociaal, ondernemend, initiatiefrijk en rustig persoon. Ook vind ik het fijn om met mensen te werken, zeker in combinatie met huisdieren. De band tussen dier en mens is mooi om te zien. Elke morgen sta ik met plezier op om naar het werk te gaan, paraveterinair is een vak waarvoor je kiest met je hart.”

Team Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk
Dierenarts Stef van Roessel: “Dé motor van onze praktijk zijn onze dames, onze para veterinairen. Zij leveren het maatwerk door in het klantencontact de juiste vragen te stellen en de goede afwegingen te maken van wat een klant wil. Zij maken de afspraken op tijd en geven advies aan de balie. We kunnen ons gelukkig prijzen met een team van assistentes die al lang bij ons werken en met ons meegroeien.”