KittyKoelemeijer-181112-_V180962

Keynote: Kitty Koelemeijer

Kitty Koelemeijer is als hoogleraar Marketing & Retailing verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Center for Marketing & Supply Chain Management. Zij adviseert ondernemingen op het gebied van strategie, innovatie, digitale transformatie, merkbeleid, customer relationship management, social media en duurzame marketing. Daarnaast is zij commissaris bij Intergamma, B&S Group, CB logistics (voorheen Centraal Boekhuis), Coram en Vereniging Eigen Huis.

 

Haar wetenschappelijke en praktische interesse ligt bij groeistrategieën in retail en e-commerce, nieuwe technologieën, concurrentiestrategieën, co-creatie in de keten en klantgedrag.

Kitty Koelemeijer investeert in diverse startups. Daarnaast is ze bestuurslid bij VEDIS detailhandels platform, Fonds Gehandicaptensport en voorzitter van een aantal jury’s, waaronder de Shopper Awards van Thuiswinkel. Kitty schrijft een maandelijkse opiniecolumn voor RTLZ (www.rtlz.nl/opinie) en een tweemaandelijkse column in RetailTrends.