JeroenOomen-_V182400

Jeroen Oomen

Wie is de baas, de hond , de instructeur of de eigenaar?

Als je kijkt naar begeleiding op een hondenschool dan gaat er nogal eens wat mis in de communicatie naar elkaar. Om successen te behalen is het van belang dat je elkaar begrijpt. Jeroen Oomen geeft inzicht in gedrag en de invloed van de hersenen op communicatie. Hierdoor kun je meer halen uit de relatie met je hond maar ook met de mensen om je heen.

Jeroen Oomen (de hondencoach) heeft vooraanstaande functies bekleed in ‘hondenland’. Hij heeft onder andere vele hondentrainers, -instructeurs en -gedragstherapeuten opgeleid. Vanaf het moment dat hij als 23 jarige hoofdtrainer werd bij Martin Gaus is hij zich vooral gaan toeleggen op de training, opleiding en begeleiding van mensen.

Momenteel heeft hij, samen met zijn partner Debby van den Ban, een hondentrainings- en gedragscentrum in Hellevoetsluis; Kynologisch Nederland.

Naast het brede cursusaanbod houdt Jeroen zich voornamelijk bezig op de hondenschool met het opleiden en begeleiden van (aankomend) instructeurs en gedragstherapeuten, geven van therapiesessies voor onder andere kinderen en geeft hij trainingen en workshops voor het bedrijfsleven waarbij NLP en Covey een basis vormt van zijn trainingen en workshops.