Webshop Award_header

Webshop Award

Medpets werd winnaar van de eerste Webshop Award, uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards 2019. Medpets is gestart vanuit de behoefte van de eigen puppy en met de passie van echt ondernemerschap is Medpets in twaalf jaar uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in vijf landen, met 1 miljoen huisdieren als klant.

Hoewel er nu honderd mensen werken in een open en informele cultuur, is de focus op diergezondheid nooit verloren gegaan. Dit uit zich in de rol van de dierenartsen en paraveterinairen in het assortimentsbeleid, de relevante informatie voor dierenbezitters en de verbondenheid met goede doelen voor dierenwelzijn.

Dat dit gewaardeerd wordt door de klant uit zich in een uitmuntende score van meer dan een 9. En dat vertaalt zich weer in een forse groei van de omzet en dat al jaren lang.

Beoordelingscriteria:

  1. Klantcontact; waarborgen klantcontact binnen het bedrijf.
  2. Dierenwelzijn; waarborgen dierenwelzijn bij de consument
  3. Omgang met personeel
  4. Propositie; visie en missie, vernieuwend en onderscheidend vermogen
  5. Resultaat; resultaten afgelopen jaar(jaren) en verwachtingen toekomst

Aanmelden
De inschrijving is inmiddels gesloten, de genomineerden worden begin oktober bekend gemaakt.

Reglement Webshop Award

 

 

Genomineerden 2019:

Medpets
Medpets.nl is een online dierenapotheek met voordelige diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor dieren. Medpets.nl is opgericht in 2007 en was de eerste webshop in Nederland met een dergelijk assortiment.

Catcetera.nl
Catcetera.nl is specifiek gericht op kattenbenodigdheden en onderscheidt zich door gedegen kennis van kattengedrag, eerlijke adviezen, scherpe prijzen en een goede service.  Binnen de kleine organisatie, die gerund wordt door een kattengedragstherapeut, is veel kennis aanwezig over kattengedrag waardoor de klant altijd op deskundige wijze wordt geadviseerd.

Zooplus
Als online onderneming zet Zooplus zich in om winkelen gemakkelijker te maken. Zooplus heeft een omvangrijk assortiment voor huisdieren, met keuze uit 8.000 producten die vandaag nog verstuurd kunnen worden. Met 19 jaar ervaring in huisdierproducten biedt Zooplus topmerken en kwaliteitsproducten tegen gunstige prijzen.