Dutch Pet Conference-048

Webshop Award

In 2019 wordt de eerste Webshop Award uitgereikt. Voldoet uw webshop aan onderstaande boordelingscriteria? Geef u dan snel op!

Beoordelingscriteria:

  1. Klantcontact; waarborgen klantcontact binnen het bedrijf.
  2. Dierenwelzijn; waarborgen dierenwelzijn bij de consument
  3. Omgang met personeel
  4. Propositie; visie en missie, vernieuwend en onderscheidend vermogen
  5. Resultaat; resultaten afgelopen jaar(jaren) en verwachtingen toekomst

Aanmelden
De inschrijving is inmiddels gesloten, de genomineerden worden begin oktober bekend gemaakt.

Reglement Webshop Award

 

Genomineerden 2019:

Zooplus
Als online onderneming zet Zooplus zich in om winkelen gemakkelijker te maken. Zooplus heeft een omvangrijk assortiment voor huisdieren, met keuze uit 8.000 producten die vandaag nog verstuurd kunnen worden. Met 19 jaar ervaring in huisdierproducten biedt Zooplus topmerken en kwaliteitsproducten tegen gunstige prijzen.

Medpets
Medpets.nl is een online dierenapotheek met voordelige diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor dieren. Medpets.nl is opgericht in 2007 en was de eerste webshop in Nederland met een dergelijk assortiment.

Catcetera.nl
Catcetera.nl is specifiek gericht op kattenbenodigdheden en onderscheidt zich door gedegen kennis van kattengedrag, eerlijke adviezen, scherpe prijzen en een goede service.  Binnen de kleine organisatie, die gerund wordt door een kattengedragstherapeut, is veel kennis aanwezig over kattengedrag waardoor de klant altijd op deskundige wijze wordt geadviseerd.