Award-NotForProfit-_V184470

Not for Profit Award

In 2019 wordt de tweede Not for Profit Award uitgereikt. Een deskundige jury beoordeelt welke non profit organisatie de beste prestatie heeft geleverd.

Beoordelingscriteria

  1. De non-profit organisatie ondersteunt het welzijn van huisdieren en hun houders om op een verantwoorde, duurzame manier huisdieren te houden
  2. De organisatie werkt op basis van non-profit, dan wel de service heeft geen commercieel karakter
  3. De organisatie heeft een ANBI status
  4. De organisatie heeft een aantoonbare invloed op het welzijn van huisdieren
  5. De organisatie heeft een maatschappelijk draagvlak, of wordt verwacht dit te krijgen

Aanmelden
Schrijf uw not for profit organisatie nu in voor de Not for Profit Award 2019 en vul onderstaand inschrijfformulier in. Begin oktober worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Reglement Not for Profit Award

Voordragen
Heeft u kennis gemaakt met een not for profit organisatie die een bijzonder doel nastreeft? Bezorg deze organisatie dan de Not for Profit Award en draag hem nu gratis voor

Voordragen of jezelf aanmelden kan tot en met 31 augustus

Winnaar Not for Profit Award 2018:
De jury was onder de indruk van het werk van Dutch Cell Dogs. De organisatie verbindt al 10 jaar mensen en dieren die zich in moeilijke omstandigheden bevinden en wel wat warmte en genegenheid kunnen gebruiken en geeft zowel mens als dier nieuwe kansen. Continuering en verdere uitbouwing van het werk van Dutch Cell Dogs krijgt met het winnen van deze Dutch Pet Award in ieder geval een impuls doordat meer naamsbekendheid bijdraagt aan een breder netwerk en meer mogelijkheden tot het werven van fondsen en donateurs.