Award-Keten-_V185007

Keten Award

In 2019 wordt de derde Keten Award uitgereikt. Een deskundige jury beoordeelt welke keten het afgelopen jaar de beste prestatie heeft geleverd. De inschrijving is inmiddels gesloten, de genomineerden worden begin oktober bekend gemaakt.

Beoordelingscriteria

  1. Beleid voor introductie – / mentorship programma’s voor jonge dierenartsen om de overstap te  maken van de faculteit naar de praktijk
  2. Beleid voor een goede werk privé-balans voor werknemers
  3. Beleid voor adequate nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen
  4. Beleid om te voorkomen dat ethisch handelen onder druk komt te staan op het snijvlak van (meer) geld verdienen en (optimale) veterinaire zorg leveren
  5. Beleid voor optimalisering van de betrokkenheid van medewerkers bij het ‘ondernemen’.

Reglement Keten Award

Genomineerden 2019:

Evidensia
Evidensia gaat voor gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Als keten leveren ze hoge kwaliteit zorg door samen te werken, met aandacht voor eigen identiteit en ondernemerschap. De keten verbindt klinieken met elkaar en met de meest geavanceerde specialistische zorg in de Evidensia Dierenziekenhuizen.

Welkoop
Welkoop is een unieke winkelformule met een uitgekiend assortiment voor tuin en dier, afgestemd op de seizoenen en de behoefte van de consumenten. De keten onderscheidt zich op het gebied van services, assortiment en diensten en hun expertise. Welkoop biedt het beste advies en de beste service.

Discus
Discus bestaat meer dan 50 jaar en is een coöperatieve organisatie met ruim 100 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze worden geleid door zelfstandige ondernemers met een vooruitstrevende en kritische blik. Discus biedt deskundig advies, compleet assortiment, betrouwbare service, betrokken medewerkers en is betaalbaar voor iedereen.