Award-Dierenspeciaalzaak-_V184686_small

DSZ Award

In 2019 wordt voor de elfde keer de DSZ Award uitgereikt. Heeft uw dierenspeciaalzaak het afgelopen jaar een uitstekende ondernemersprestatie geleverd, of kent u een dierenspeciaalzaak die een voorbeeld is voor de branche en die u graag wilt voordragen? Schrijf de winkel dan vóór 1 september.

Beoordelingscriteria

  1. Klantcontact
  2. Dierenwelzijn; zowel binnen uw bedrijf als stimulatie bij de consument
  3. Personeel; omgang en tevredenheid personeel
  4. Propositie; visie, missie, vernieuwd en onderscheidend vermogen
  5. Resultaat; resultaten van afgelopen jaar(jaren) en verwachtingen toekomst

Aanmelden
Schrijf uw dierenspeciaalzaak nu in voor de DSZ Award 2019 en vul onderstaand inschrijfformulier in. Begin oktober worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Reglement DSZ Award

Voordragen
Kent u een dierenspeciaalzaak die bekend staat om klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, goede omgang met dieren en een mooie presentatie in de winkel? Bezorg deze winkel dan de DSZ Award en draag hem nu gratis voor

Voordragen of jezelf aanmelden kan tot en met 31 augustus

Winnaar DSZ Award 2018:
Winnaar van de negende DSZ Award werd Dierspecialist Manon Beijer. In het juryrapport werd de scherpe keuze voor een winkelconcept dat inspeelt op de belangrijkste trend in huisdieren, namelijk humanisering, genoemd. Deze keuze wordt verrijkt met lokaal ondernemerschap door de extra activiteiten.

Reactie jury: “Dierspecialist Manon Beijer is een prima winkel met een goede uitstraling en derhalve een voorbeeld voor de branche. Er staat een frisse en prettige winkel met alert en vriendelijk personeel”.