DSZ Award_header

DSZ Award

In 2020 zal voor de twaalfde keer de DSZ Award uitgereikt worden. Deze award wordt uitgereikt aan een dierenspeciaalzaak die boven de andere zaken uitspringt op het gebied van klantcontact, dierenwelzijn, personeel, propositie en resultaat. Ook dient de genomineerde ondernemer een voorbeeld voor de branche te zijn in zijn of haar keuzes.

Afgelopen jaar bestonden de genomineerde uit zeer diverse bedrijven, van een dierenafdeling binnen een zeer strak georganiseerd bedrijf tot een specifieke keuze voor slechts enkele diergroepen of productgroepen. Toch hebben alle winnaars van de DSZ award overeenkomstige kenmerken, we zien bij allemaal een duidelijke mix van aanwezige kennis, passie en ondernemerslust.

Voordracht
Ken jij een dierenspeciaalzaak die het verdiend om genomineerd te worden voor de DSZ Award? Draag deze dan voor middels het formulier op deze pagina.

Is het de omgang met hun klanten? Het uitgebreide of juist gespecialiseerde assortiment? Of is het de visie van de ondernemer op dierenwelzijn? Benoem wat deze dierenspeciaalzaak zo uniek maakt binnen de sector en wie weet staat door jouw voordracht deze onderneming in september bij de nominaties.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf maandag 6 april via onderstaand formulier.

Beoordelingscriteria

  1. Klantcontact
  2. Dierenwelzijn; zowel binnen uw bedrijf als stimulatie bij de consument
  3. Personeel; omgang en tevredenheid personeel
  4. Propositie; visie, missie, vernieuwd en onderscheidend vermogen
  5. Resultaat; resultaten van afgelopen jaar(jaren) en verwachtingen toekomst

Reglement DSZ Award