Award-Dierenartspraktijk-_V184760

DAP Award

In 2019 wordt de derde DAP Award uitgereikt. Een deskundige jury beoordeelt welke dierenartspraktijk het afgelopen jaar de beste prestatie heeft geleverd.

Beoordelingscriteria
De beoordelingscriteria worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden
Schrijf uw dierenartspraktijk vanaf 1 mei in voor de DAP Award 2019 via deze website. Begin oktober worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Reglement DAP Award

Voordragen
Kent u een dierenartsprakijk die bekend staat om klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, gemak en goede omgang met dieren? Bezorg deze praktijk dan de DAP Award en draag hem nu gratis voor

Winnaar DAP Award 2018:
Dierenkliniek ’t Spoor uit Oisterwijk werd winnaar van de tweede DAP Award. Volgens de jury is deze dierenkliniek een zeer goed voorbeeld van een kleinschalige dierenkliniek met toekomst, waar veterinaire professionals vooral ook empathie, aandacht en zorg hebben voor dieren en hun eigenaren. Klantbeleving staat in de kliniek merkbaar centraal: consulten van 20 minuten, extra spreekuren vóór en ná een werkdag en op zaterdag en mogelijkheid voor cliënten om voorkeur aan te geven voor dierenarts en/of paraveterinair. Met een strakke zeer overzichtelijke website zet ’t Spoor nog eens extra de puntjes op de ‘i’.