Award-Dierenartspraktijk-_V184760

DAP Award

In 2019 wordt de derde DAP Award uitgereikt. Een deskundige jury beoordeelt welke dierenartspraktijk het afgelopen jaar de beste prestatie heeft geleverd. De inschrijving is inmiddels gesloten, de genomineerden worden begin oktober bekend gemaakt.

Beoordelingscriteria

  1. Structureel beleid op het gebied van praktijkmanagement
  2. Kritische succesfactoren in de moderne DAP: klantbeleving en welzijn van de medewerkers.
  3. De balans in de praktijk tussen mens (relatie mens en dier), vakman en ondernemer.
  4. Mentorprogramma voor de youngsters wel of niet aanwezig. Wat houdt het in? En hoe consequent wordt dit uitgevoerd.
  5. Continuïteit, duurzaamheid, bijdrage aan professionalisering van de sector.

Reglement DAP Award

 

Genomineerden 2019:

Dierenartsenpraktijk Flevoland
Deze praktijk beschikt over een hecht team dat de liefde voor het dier voorop stelt. De praktijk beschikt over een groot, trouw en vast klantenbestand en werkt met de nieuwste en meest veilige medicijnen en materialen. Daarnaast worden de behandelmethodes zoveel mogelijk aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Dierenkliniek Cato
Dierenkliniek Cato is een frisse, nieuwe praktijk met een bijzonder team waarbinnen alle teamleden hun steentje bijdragen aan de verbetering van de praktijk. Positiviteit, optimisme, eerlijkheid en aandacht vormen de kern van de werkwijze. Er is niet alleen aandacht voor de dieren, maar ook voor de baasjes met hun zorgen.

Bie Bijen Dierenartsen
Bie Bijen Dierenartsen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. In de praktijk zijn altijd dezelfde, vertrouwde gezichten te zien. De praktijk beseft dat beleving steeds belangrijker wordt in de toekomst en speelt hierop in. Zo wordt er onder andere gewerkt met consulten van een half uur.