Winnaars-_V185035

Dutch Pet Awards-inschrijvingen van start

De Dutch Pet Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. Vanaf woensdag 1 mei is het mogelijk om hiervoor in te schrijven. De awards worden uitgereikt in acht categorieën.

Zo is er een award voor Beste Dierenspeciaalzaak en Beste Dierenartspraktijk. Naast deze twee awards zijn er ook in de volgende categorieen een award te winnen: Not for Profit, Aanstormend Talent (diergerelateerde leerlingen/studenten), Product en Keten. Nieuw dit jaar zijn de categorie beste Webshop en Paraveterinair van het Jaar. Het vak en de rol van paraveterinairen ontwikkelt in een snel tempo en wordt steeds belangrijker. Om dit boeiende vak onder de aandacht te brengen wordt al een aantal jaren de verkiezing van Paraveterinair van het Jaar georganiseerd. Vanaf dit jaar wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards, een perfecte gelegenheid om dé Paraveterinair van het Jaar een mooi podium te geven en aan de sector te presenteren!

 

 

Deskundige jury
Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt begin oktober drie nominaties per categorie bekend. Tijdens de gala avond worden de winnaars bekend gemaakt. De jury bestaat uit Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Drs. Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Drs. Atjo Westerhuis (EduPet), Hugo de Groot (Collectief Praktiserende Dierenartsen), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Peter Haspels (Ondernemer), René van den Bos (Digiredo), Tom van Wijk (dierenarts), Ingeborg de Wolf (Wageningen UR), Ir. Manon de Kort (HAS Hogeschool) en Pascal Fuchs (Organisatiebureau Vitaux). Klik hier voor meer informatie.

Het winnen van een Award genereert veel publiciteit en geeft erkenning. Kandidaten kunnen zich kosteloos aanmelden via de website. In enkele categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier op de pagina van iedere award.