Awards-DAP-A21V0183

Bie Bijen Dierenartsen wint DAP Award 2019

Voor de derde DAP award werden 3 dierenarts praktijken genomineerd: Bie Bijen Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk Flevoland en Dierenkliniek Cato. Door de jury werd Bie Bijen Dierenartsen als beste beoordeeld.

Bie Bijen Dierenartsen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. In de praktijk zijn altijd dezelfde, vertrouwde gezichten te zien. De praktijk beseft dat beleving steeds belangrijker wordt in de toekomst en speelt hierop in. Zo wordt er onder andere gewerkt met consulten van een half uur.

Deze praktijk in Zuid-Limburg, die drie jaar geleden werd geopend, heeft heel bewust een eigen concept neergezet, met als doel een vertrouwde en rustige omgeving te creëren voor eigenaar en huisdier.

De focus ligt op toegewijde aandacht voor veterinaire zorg én klantgerichte service. Dit is in alle vezels van de praktijk doorgevoerd. Zodra je de auto uitstapt voel je de passie waarmee team Bie Bijen-dierenartsen invulling geeft aan de zorg voor dieren. De monumentale boerderij waarin de praktijk zich bevindt oogt sfeervol en rustiek. De omgang met de klanten is zeer vriendelijk en authentiek. Samen met beide paraveterinairen wordt continu gewerkt aan het verder verbeteren van deze klantbeleving.