Efteling 2019 header

Awards voor voorbeelden in de sector

Op dinsdag 5 november worden er tijdens de Dutch Pet Conference & Awards acht prijzen uitgereikt aan personen, instanties, bedrijven en praktijken die een voorbeeld zijn voor de huisdierensector. De uitreiking vindt dit jaar plaats bij de Efteling in Kaatsheuvel. Alle genomineerden nemen overdag deel aan inspirerende lezingen en presentaties tijdens de Dutch Pet Conference. In de avond genieten zij tijdens een heerlijk diner van fantastisch entertainment en aansluitend van een een spannend award-uitreiking.

Wat levert het op?
Vooropgesteld is het gehele traject bijzonder leuk, spannend en vooral erg leerzaam. Een onvergetelijk avontuur! Naast een sprookjesachtige dag levert het nog meer op. Namelijk publiciteit via de mediapartners van Dutch Pet Conference maar mogelijk ook via lokale en regionale media.

Ook zullen klanten, familie, vrienden en kennissen de overwinning meevieren en mag bezoek van concurrenten worden verwacht. Ze komen graag een kijkje in de keuken nemen! Maar bovenal is het een erkenning van en een bekroning op het harde werken.

Hoe kan ik deelnemen?
Ken jij iemand of ben jij iemand die voor een van de acht awards in aanmerking komt? Dan kun je diegene of jezelf aanmelden via het aanmeldformulier dat je op de website van Dutch Pet Conference & Awards vindt. Hier vind je ook van iedere award de beoordelingscriteria en ontdek je wie de juryleden zijn van de 3e editie van dit bijzondere evenement voor de huisdierensector.


Aanmelden of voordragen kan tot en met 31 augustus.
Klik hier voor meer informatie.