Dutch Pet Conference & Awards

Dinsdag 5 november 2019 – Efteling

De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van de Dutch Pet Conference & Awards. Inspirerende keynote sprekers en interactieve parallelsessies zijn vaste onderdelen van het dagprogramma van hét netwerkevenement van de huisdierensector. In de avond worden tijdens een groots gala acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

De Dutch Pet Conference & Awards vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 in het sprookjesachtige Efteling te Kaatsheuvel. Het thema ‘Changes en Chances’ staat centraal tijdens de derde editie. De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Laatste nieuws van Dutch Pet Conference & Awards

Alle nieuwsberichten

Dutch Pet Conference & Awards 2018
Op maandag 12 november vond de tweede editie van de Dutch Pet Conference & Awards plaats in Studio’s Aalsmeer. Tijdens de conferentie kwamen sprekers als Kitty Koelemeijer, Kees Buur en Corine van Winden aan het woord. Overdag konden gasten diverse parallelsessies bijwonen, die stuk voor stuk zeer interessant en leerzaam waren. Voor velen was astronaut André Kuipers het hoogtepunt van de middag; zij lieten zich meevoeren in de onbekende maar inspirerende wereld van de ruimtevaart. De galashow in de avond lag in de handen van theater producers Frank Wentink en Marc Forno, met een fantastische Award-uitreiking in het prachtige theater van Studio’s Aalsmeer.