GalaDiner-A21V9124
diner

Testimonials

Arjan Hofman – Managing Director Hofman Animal Care
“Het was een dag die je niet mocht missen! Overdag was de conference perfect verzorgd met inspirerende sprekers en in de avond een fantastisch Gala. Het overgrote deel van de branche was aanwezig, hierdoor was het ook perfecte netwerk locatie. Complimenten voor de organisatie, alles was perfect geregeld.”

Esther Uijen – Retail Director bij Royal Canin
“Het was een erg mooi & waardevol evenement met zeer goede sprekers, voldoende tijd voor persoonlijk contact en een grandioze show. Een aanwinst voor onze branche!”

Jacco Buijs – Commercial Director Beeztees
“Wat een geslaagde dag en wat een geweldig gala gisteravond, grandioos. Het klopte allemaal, fijn dat er zo’n goede opkomst was. Wij zijn de komende tijd ambassadeur hoor, als mensen willen vragen hoe het was. laat ze maar bellen!”

Peter Haspels – Dierspecialist Haspels / Jurylid DPA
“Ik wil nogmaals mijn complimenten uitspreken naar de gehele organisatie. Sterke voorbereiding, vlotte communicatie, een spetterend evenement en strakke planning voor de jury-evaluatie. Een voorbeeld voor de branche.”

Paul Snep – Commercial Director Beaphar
“Inspirerende sprekers, goede verzorging, mooie locatie en ook het avondprogramma  goed verzorgd. Al met al een evenement dat een opsteker is voor de hele branche. Dat deze conference een start mag zijn voor een jaarlijks terugkerend hoogtepunt in onze branche.”

Kelly de Vries – Brand Manager TS Products
“Ik geniet nog steeds na! Wat een geweldige dag met interessante lezing en natuurlijk een prachtige afsluiter ‘s avonds. Wij vonden het top geregeld en verzorgd. Op naar 2018!”

Jan van den Berg – Directeur Renske Natural Petfood BV
“Ik wil jullie complementeren met de geweldige organisatie van een zeer geslaagde Dutch Pet Awards. Ik heb alleen de avond mee gemaakt maar de mensen waren ook zeer te spreken over het dagprogramma. Dit houdt in dat jullie volgend jaar een uitdaging hebben dit te verbeteren. Maar hier heb ik alle vertrouwen in.”

Maarten den Heijer – Sectorspecialist ABN-Amro
“Ik had dit voor geen goud willen missen. Wat een spektakel. Top georganiseerd! Bedankt voor alle goede zorgen!”