Dutch Pet Conference-048

Dierspecialist

Dierspecialist

Dierspecialist Retail BV is als moderne franchisegever in staat om ondernemers te helpen naar succes. In 2014, 2015 en 2016 is Dierspecialist verkozen tot de beste dierenspeciaalzaak van Nederland en ook in 2017 is er een aantal Dierspecialist ondernemers genomineerd.
Het samenwerkingsverband vormt de basis en deze is opgebouwd uit duidelijk geregelde zeggenschap, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en uiteraard gezonde ondernemerslust.

Dierspecialist is er de afgelopen jaren in geslaagd een keten van hoogwaardige dierenspeciaalzaken, met een “eigen” distributiecentrum, op te bouwen. Het inmiddels bewezen succes is een duidelijk gevolg van datgene dat Dierspecialist zich ten doel heeft gesteld, namelijk: de ontwikkeling van een duidelijke formule waarin de ondernemer een spilfunctie bekleedt en waar ruimte voor het ondernemerschap aanwezig is, waardoor het eindresultaat in de vorm van omzet en winst hoger zal zijn dan bij individuele exploitatie.

Dierspecialist positioneert zich in het kwaliteit/service-segment van de markt als “delicatessenwinkel voor dieren en hun baasjes”. In een blend van merkbeleving van Dierspecialist en lokaal ondernemerschap positioneren we Dierspecialist lokaal als dé vraagbaak en hét ontmoetingspunt voor dierenvrienden.

Er is maar één specialist in dieren……….en dat is Dierspecialist!

 

Contactgegevens
Dierspecialist
Koeweistraat 9
4181 CD Waardenburg
0418-657000
info@dierspecialist.nl
www.dierspecialist.nl