Dutch Pet Conference-048

Beaphar

Beaphar_RGB_Logo

Beaphar is een toonaangevende producent van een zeer uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsmiddelen voor kleine huisdieren voor zowel de nationale als de internationale markt.

De verkoop van de producten onder Beaphar merknaam verloopt voornamelijk via dierenspeciaalzaken en tuincentra.
Het assortiment bevat meer dan 500 producten voor o.a. honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en vissen.  Diergeneesmiddelen zoals vlooienbestrijdingsmiddelen, ontwormingsmiddelen, oog- en oormiddelen; vitamine- en conditiepreparaten; verzorgingsmiddelen als shampoos en overige  huid- en vachtverzorgende producten; algemeen hygiënische producten en complete voeders voor knaagdieren en vogels.

Kortom, Beaphar heeft alles wat speciaal is. Speciaal voor uw  huisdier.

 

Beaphar over het partnership met Dutch Pet Conference & Awards

Waarom bent u als partner of sponsor betrokken bij Dutch Pet Conference & Awards?
“Beaphar is constant op zoek naar vernieuwing en uitbreiding van haar activiteiten. Indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen in onze branche willen wij dat graag ondersteunen indien die activiteiten passen binnen onze doelstellingen. DPC&A is een nieuw initiatief. Met onze sponsoring willen wij een bijdrage leveren om tot een succesvolle dag te komen van een nieuw toonaangevend evenement voor de branche.”

Wat is het doel van uw deelname en welke doelgroep hoopt u te bereiken?
“Met onze deelname verwezenlijken wij het tot stand komen van dit evenement en een positieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de branche. Ongetwijfeld zullen wij bestaande relaties ontmoeten en spreken en wellicht nieuwe contacten opdoen.”

Wat zijn uw verwachtingen van het evenement?
“Omdat het een primeur is gaan we onbevangen naar dit evenement en willen ons graag laten verrassen.”

Contactgegevens
Beaphar Nederland B.V.
Postbus 120
5320 AC Hedel
073–5998600
www.beaphar.nl