Awards-Keten-A21V0322

Evicensia wint de Keten Award 2019

Tijdens de Dutch Pet Awards 2019 werd de derde Keten Award uitgereikt. Ketenvorming is nieuw in veterinair Nederland. Er werden 3 ketens genomineerd: Evidensia, Welkoop en Discus. Door de jury werd Evidensia als beste beoordeeld.

Evidensia is een groep van samenwerkende dierenklinieken, waarbij iedere dierenkliniek haar eigen identiteit behoudt. Evidensia gaat voor gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Als keten leveren ze hoge kwaliteit zorg door samen te werken, met aandacht voor eigen identiteit en ondernemerschap. De keten verbindt klinieken met elkaar en met de meest geavanceerde specialistische zorg in de Evidensia Dierenziekenhuizen.

Speerpunten van Evidensia zijn optimalisering van diergeneeskundige zorg, uitwisseling van kennis en ervaring, aandacht en zorg voor dieren en hun eigenaren en een nascholingsprogramma bij de Evidensia Academy.

De jury is van mening dat Evidensia Nederland de potentie heeft om een substantiƫle bijdrage te leveren aan de noodzakelijke verandering van het veterinaire landschap voor de toekomst en het verdient om als winnaar gekozen te worden voor de Dutch Pet Award 2019 in de categorie Ketens.