Dutch Pet Conference-048

Zilveren Speld

2019

Aan het begin van de avond werd Martin Gaus in het zonnetje gezet, hij ontving de zilveren speld als waardering voor zijn loopbaan, welke van grote betekenis is geweest voor de dierenbranche in Nederland. De organisatie had dochter Sacha Gaus gevraagd om de versierselen op te spelden bij haar vader, die zichtbaar geëmotioneerd was door de eer die hem te beurt viel. Sacha uitte haar trots en roemde ook haar moeder Helly, die altijd de stille kracht achter Martin is geweest.

2018

Op 7 mei werd uit handen van Atjo Westerhuis, jurylid Dutch Pet Conference, de zilveren speld uitgereikt aan Joep van Benten. Deze onderscheiding krijgt hij voor zijn bijdrage aan onze branche. Joep startte in 1986 bij Pets Place waar hij met Ee van der Staak en later met Bertil Baten Pets Place heeft omgebouwd naar een franchise formule en tevens het distributiecentrum heeft opgezet. In 2000 werd Pets Place verkocht aan IJsvogel Retail waar hij Directeur Inkoop werd en tevens een managementfunctie heeft verkregen. Onlangs is Joep met pensioen gegaan maar is nog steeds betrokken met onze branche door middel van consultancy.

2017

 

 

Tijdens de 2e editie nam Paul Snep de Zilveren Speld in ontvangst, uitgereikt door Henk Aa. Paul is 35 jaar lang werkzaam geweest bij Beaphar (voorheen bij Bogena) en daarnaast was hij tevens vertrouwensman en voorzitter van de leverancierscommissie bij de Dibevo organisatie. De Zilveren Speld ontving hij voor zijn grote aandeel en betekenis in de huisdierenbranche.

Paul was uiteraard blij verrast en terecht trots met deze huldiging. Een blijk van waardering vanuit de branche ziet hij als een groot compliment. Hij heeft altijd met veel plezier in de dierenbranche gewerkt en extra ondersteuning bieden aan onder andere de brancheorganisatie was voor hem vanzelfsprekend. Dat hij hiervoor een zilveren speld in ontvangst mocht nemen was voor hem toch wel heel bijzonder.