Sfeer gala 2018 header

Talent Award

2019

Voor de Talent Award pitchten drie genomineerde (ex)studenten voor de 300 aanwezige ondernemers. Met een overtuigende pitch wist oud Aeres Barneveld leerling Lonneke Haselbekke de jury te overtuigen van haar kwaliteiten, waarna ze de Talent Award uitgereikt kreeg.

2018

De tweede Talent Award ging naar Kevin Varekamp en Julian Loomans. De jury was onder de indruk van deze twee jonge mbo’ers en hun wijze van presenteren. De keuze voor deze winnaars van de Talent Award was unaniem. De jonge talenten blijken zowel praktisch als theoretisch op hun vakgebied, watervogels, op hoog niveau in de praktijk te kunnen functioneren. De studenten hebben uiterst nauwkeurig het onderzoek uitgevoerd en ook het gedrag van de broedende watervogels hebben ze nauwlettend in de gaten gehouden om te voorkomen dat het nest verlaten werd.

2017

In zijn afstudeerjaar schreef Matthijs Heijstek een scriptie over de prestaties van de gemiddelde dierenartspraktijk in Nederland. Het onderzoek geeft inzicht in de ontwikkelingen in de huidige veterinaire markt, is volledig toepasbaar voor dierenartspraktijken en sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in de markt. Matthijs van Aeres Hogeschool Dronten beschikt over uitstekende presentatie skills, is inhoudelijk zeer bekwaam, heeft onderzoek gedaan naar benchmarketing in de dierenartspraktijk en Matthijs wist dit overtuigend en met zeer veel knowhow te presenteren.