Sfeer gala 2018 header

Keten Award

2019

De Keten Award werd dit jaar, naast DSZ-ketens, voor het eerst ook opengesteld voor veterinaire ketens, waarbij Evidensia Nederland tot winnaar werd verkozen. Zij namen de afgelopen jaren in rap tempo ruim 200 dierenklinieken over. De jury is van mening dat Evidensia Nederland de potentie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de noodzakelijke verandering van het veterinaire landschap voor de toekomst en het verdient het daarom om winnaar te zijn van deze award.

2018

Welkoop won de Keten Award en heeft volgens de jury een duidelijke visie, strategie en onderkenning van het belang van tevredenheid van alle medewerkers. Dit wordt duidelijk door een transparant organisatiemodel en consistent omnichannel beleid. Dit gecombineerd met executiekracht aan permanente educatie voor de medewerkers en een onderscheidende invulling aan het begrip dierenwelzijn maakt Welkoop tot een terechte winnaar!

2017

De winkels van Dierspecialist staan voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Bij de 76 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland is kennis en deskundigheid op het hoogste niveau te vinden. Dierspecialist biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Natuurlijk alle bekende A-merken, maar ook het ‘Dierspecialist’ huismerk met stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige producten. Naast dit omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft de nieuwe Dierspecialist ook nog eens een online dierenspeciaalzaak met een collectie van 6.000 artikelen.