Sfeer gala 2018 header

DAP Award

2019

Bie Bijen Dierenartsen werd winnaar van de DAP Award. Volgens de jury onderscheidt de praktijk zich met een eigen concept, met als doel een vertrouwde en rustige omgeving te creëren voor eigenaar en huisdier.

2018

Dierenkliniek ’t Spoor uit Oisterwijk werd winnaar van de tweede DAP Award. Volgens de jury is deze dierenkliniek een zeer goed voorbeeld van een kleinschalige dierenkliniek met toekomst, waar veterinaire professionals vooral ook empathie, aandacht en zorg hebben voor dieren en hun eigenaren. Klantbeleving staat in de kliniek merkbaar centraal: consulten van 20 minuten, extra spreekuren vóór en ná een werkdag, en op zaterdag een mogelijkheid voor cliënten om voorkeur aan te geven voor dierenarts en/of paraveterinair. Met een strakke en zeer overzichtelijke website zet ’t Spoor nog eens extra de puntjes op de ‘i’.

2017

MARKdierenarts is de dierenarts met 100% aandacht voor het huisdier, die in begrijpelijke taal communiceert en de beste zorg biedt. Vaccineren, gebitsbehandelingen, operaties, bloedonderzoek en het maken van röntgenfoto’s en echo’s is allemaal mogelijk in Mark’s kliniek in Vleuten. Duidelijke strategie/visie waarin medewerkers een zeer voorname rol in nemen en als zodanig ook worden behandeld. Vertoont sterke overeenkomsten met zogenoemde agile werkmethodiek. Onderscheidend in klantcontact en follow up na behandelingen. Maatschappelijke betrokkenheid (weliswaar over de grenzen). Empathisch vermogen krijgt vorm door klanten transparant te informeren over behandelingen/operaties door dit fotografisch of per video vast te leggen. Hanteert educatieve aspecten in het uitoefenen van het vak door kinderen op een speelse en eigentijdse manier te betrekken in de diergeneeskunde. Activiteiten op social media zijn mede daardoor onderscheidend van aard.