Winnaars Dutch Pet Awards 2019-header-2
GalaDiner-A21V9124
diner

Dutch Pet Awards op zaterdag 17 oktober

Dutch Pet Awards is een B-to-B evenement dat zich richt op alle professionals uit de dierenbranche. Branchegenoten worden geïnspireerd door een topspreker en geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen tijdens een culinaire avond met hoogstaand amusement. In verband met uitstel van het publieksevenement Animal Event vanwege de Corona-crisis, worden de aankomende edities van Animal Event en de Dutch Pet Awards gecombineerd in het Autotron in Rosmalen.

Op zaterdagmiddag 17 oktober start het evenement met een gastvrije ontvangst en is er gelegenheid om een korte rondgang te maken over Animal Event. Vervolgens is er tijd om te genieten van een hapje en een drankje tijdens een muzikale netwerkborrel. Aan het begin van de avond trapt een keynote-speaker van formaat de Dutch Pet Awards af in het naastgelegen Eventron. Met dezelfde allure als bij eerdere edities in de TV studio’s van Hilversum en Aalsmeer en het Efteling theater, krijgen de gasten een award-show voorgeschoteld vol topentertainment van vaderlandse bodem.

Awards
Er worden acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

De awards worden door een deskundige jury van elf branche-specialisten toegekend in de volgende categorieën:

  • DSZ Award (dierenspeciaalzaak)
  • DAP Award (dierenartsenpraktijk)
  • Keten Award (DAP en DSZ vanaf 25 filialen)
  • Webshop Award
  • Talent Award
  • Paraveterinair Award
  • Product Award
  • Not for Profit Award

Op deze feestelijke avond wordt tevens de zilveren speld uitgereikt, een oeuvre award die wordt toegekend aan personen die van grote betekenis zijn geweest voor de dierenbranche in Nederland. In 2019 werd het zilveren kleinood in een vol Efteling theater opgespeld bij Martin Gaus, die hierdoor zichtbaar geëmotioneerd was. De inschrijving voor de awards start op 6 april. De Dutch Pet Awards is bij uitstek de gelegenheid om relaties in een sfeervolle ambiance uit te nodigen en het nuttige met het aangename te verenigen.